Home PageBlog

Blog

Be there or be square

Aanstaande zondag staan we weer op de Sunday Market met onze kurkproducten. Dit keer met nieuwe designs en een voltooid portret van wijnkurken.

Vorige editie Tijdens de vorige editie van de Sunday Market was Lukas aan het werk te zien met het portret van Cindy Crawford. Zondag is hiervan het voltooide portret te bewonderen met wijnkurken die jullie onder andere hebben ingeleverd tijdens de afgelopen edities! Ben je een wijnliefhebber en heb je thuis wijnkurken over? Neem ze zondag mee, zodat wij ze kunnen plaatsen in ons nieuwe portret.

Nieuw in het assortiment De afgelopen maand zijn er ook een aantal nieuwe producten opgenomen in ons assortiment, waaronder het populaire wijnrek van kurkleer, Mr. Butler en een etagère met kurk. Deze en nog vele andere producten zijn zondag allemaal te verkrijgen. Tijdens de markt geven we naast informatie over kurk natuurlijk ook kortingsbonnen weg en zijn de producten altijd speciaal in prijs verlaagd.

Wij hebben er weer zin in, tot zondag!

De KURK-DESIGN kraam staat binnen aan de linkerkant in de grote Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam.

Tijd: 12:00 – 18:00 Adres: Cultuurpark Westergasfabriek 1014 BE Amsterdam Openbaar vervoer: Tram 10, bus 21, halte Van Hallstraat We raden aan met OV of de fiets te komen.

love it, share it! google pinterest
Been there, done that

Met KURK-DESIGN zijn we altijd op zoek naar leuke, nieuwe en inspirerende designs met kurk. Tijdens de Maison et Objet in Parijs kwamen we de wereldbol van kurk tegen, ontworpen door Chiaki Kawakami.

We kennen al verschillende manieren om kurk te gebruiken als prikbord bij onze designproducten. Zo hebben we een voodoopop van kurk en een lamp van kurk, waarbij het gebruik van de punaise centraal staat.

*Gebruik de wereldbol van kurk om tijdens het werk weer even terug te denken aan die leuke vakantie of pinpoint waar je net naartoe op vakantie bent geweest. Gebruik het om alle bezochte steden vast te leggen of als prikbord voor het boodschappenlijstje, de mogelijkheden zijn eindeloos. De prijs voor deze unieke wereldbol is €125. Vinden jullie dat we hem op moeten nemen in het assoirtiment? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en reageer!

love it, share it! google pinterest
At your service

Eindelijk is hij binnen! Mr Butler hielp eerst in Portugal, maar is nu onze nieuwe hulp in huis. Hij is een wijnrek van kurkleer, maar natuurlijk ook te gebruiken voor het opbergen van tijdschriften, keukenrollen en meer.

Kurkleer? Je leest het goed. Kurkleer is een dunne laag kurk op textiel waardoor het extra sterk is. Kurkleer wordt onder andere gebruikt om tassen, portemonnees en schoenen van te maken. Kurkleer is sterk in opkomst vanwege de naturel look en het brede scala aan ontwerpmogelijkheden. Het is een fijn materiaal om mee te werken vanwege de flexibiliteit.

Sociale drinker Mr Butler is een stevige drinker, hij kan maar liefst vier flessen drank aan tot een gewicht van 25 kilo! Een garantie voor gezellige avonden.

Speciale introductieprijs Omdat wij zo ontzettend fan zijn van Mr Butler helpen wij graag een handje mee door hem de komende periode in de Sale te zetten. Hij is niet alleen want ook alle wijn en bar accessoires van de Normann Copenhagen collectie doen gezellig mee.

Wil je ook gebruik maken van Mr Butler? Ga snel naar hem toe voor meer informatie.

love it, share it! google pinterest