Home PageTestimonialAurélien Barbry

Cumlaude afgestudeerd aan de Ecole Camondo besloot Aurélien Barbry als industrieel ontwerper zich te richten op interieur- en design projecten. Auréliens drijfveren zijn dagelijkse gebruiksvoorwerpen om te zetten naar exclusieve designer producten. De serie kurkproducten die Aurélien voor Normann Copenhagen heeft ontworpen zijn krachtig in eenvoud.

“Design is an exercise where you take the simplest things in your daily life and ask yourself how they could be done differently” Aurélien Barbry

Enkele design producten van Aurélien Barbry

Wijn en Bar schenktuit van kurk kopen

Wijn en Bar schenktuit met kurk

Wijn en Bar flesopener van kurk kopen

Wijn en Bar flesopener van kurk

Wijn en Bar capsule snijder van kurk kopen

Wijn en Bar capsule snijder van kurk

Meer zien? Ontdek de mogelijkheden van kurk in de shop

SHOP

Normann Copenhagen collectie: wijn en bar accessoires

De functionaliteit is helder. Het materiaal van natuurlijke perfectie. De met kurk vervaardigde Wine & Bar collectie van Normann Copenhagen biedt essentiële kenmerken als warmte, nabijheid en humor. Gebaseerd op één van de belangrijkste onderdelen van het wijnproces, de kurk, is het design organisch en een aanwinst voor iedereen die houdt van mooie wijnen.
De volledige Wine & Bar collectie bevat drie verschillende wijnkurken, een gecombineerde stop en schenker, drip ringen, een foliesnijder, een kurkentrekker en een flesopener. Hiermee heb je alle functionele benodigdheden voor het schenken van een heerlijke wijn in een prachtig jasje.

Waarom kurk producten?

natuurlijk en perfect. Geen technische of technologisch proces is in staat om de perfectie en functionaliteiten van kurk na te maken. Kurk heeft naast de mogelijkheid tot prachtige design producten ook nog een enorm duurzaam karakter. Geen boom wordt gekapt en door de grote verscheidenheid aan eigenschappen kan het voor veel verschillende producten worden ingezet. Niet alleen design, maar ook nog duurzaam.

Aurelien Barby over zijn ontworpen kurk product accessoires

“Design is een oefening waarbij je de eenvoudigste dingen in het dagelijkse leven kunt nemen om jezelf af te vragen hoe het anders zou kunnen worden gedaan. Ik zie uitdaging in het herdefiniëren van het gebruik en probeer nieuwe vormingen en uitingen te geven aan het object. Ik wil objecten verplaatsen naar eenvoud en duidelijkheid door in dialoog te gaan met de eindgebruikers”.

“Mijn ontwerpen zijn gebaseerd op objecten die in het dagelijks leven worden gebruikt. Ik vind het interessant om kurk, wat traditioneel gebruikt wordt om flessen af te dichten, te gebruiken voor een Wine & Bar accessoires. Het gebruik van kurk straalt een warmte af en geeft de serie zijn natuurlijke en pure uitstraling. De Wine & Bar collectie dient zowel de dagelijkse tafelmaaltijd als de luxe diners”.

Andere designers bekijken?

KLIK HIER