Home PageTheekan met kurk van de soulmate collectie

Theekan met kurk van de Soulmate collectie


De witte theekan met kurk nu ook verkrijgbaar in het blauw

De theekan met kurk is speciaal gemaakt voor de liefhebber van theepotten en servies zonder al teveel franjes, toeters en bellen. Het design is zeer minimalistisch en oogt Scandinavisch. Al vanaf het begin van KURK-DESIGN.nl is de witte theekan met kurk verkrijgbaar en hebben wij er veel klanten blij mee kunnen maken. Samen met het andere servies met kurk, zoals de theekopjes en de suikerpotten past het perfect in elk interieur.

Het verhaal achter de theekan en het Soulmate servies
De look van de theekan en het servies met kurk is Scandinavisch, ontwerpers Raquel Castro en Fransisco Vieira Martins komen daarentegen uit Portugal. Raquel Castro is de designer voor kurkproducten van Amorim, Portugals grootste kurkproducent. Fransisco Vieira Martins is de ontwerper bij Matceramica, de grootste aardewerk producent van Portugal. Samen hebben ze de handen ineengeslagen en een prachtige serviesset ontworpen, gemaakt van aardewerk en kurk, materialen waar de Portugezen al eeuwenlang hun met passie mee werken.

theekan

De theekan met theekop en espressokop in de nieuwe kleur

Kenmerken van de theekan
De kenmerken van de set zijn de minimalistische en natuurlijke look, dit is te danken aan het gebruik van het materiaal kurk, wat is gebruikt als kurkdeksel en onderzetter. Het materiaal werk perfect als toepassing bij servies. Het gebruik van kurk is niet alleen esthetisch, maar ook multifunctioneel. De kurk beschermt het aardewerk tegen beschadigen en heeft een dubbele isolerende werking. De handen blijven koel bij het vasthouden, terwijl de thee of koffie langer warm blijft.

Nieuwe kleur theekan

De servies set bestaat uit de kleuren wit, grijs en blauw. Speciaal voor het Paasfeest, waar iedereen gezellige gaat ontbijten, is de kleur blauw opgenomen in het assortiment. Wil je liever een blauwe theekan met witte theekopjes? Of staat een blauwe suikerpot beter bij de witte theepot? Het is nu allemaal mogelijk.

Benieuwd? Ontdek de mogelijkheden voor bij de thee in de shop

SHOP

*Zijn er vragen over de mogelijkheden in kleur of speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van leuke nieuwe producten die wij opnemen in het assortiment, zoals de theekan en andere serviesproducten? Volg ons dan snel op Facebook, Google Plus en Twitter!